Työpajat tiimeille

Työpajojen tarkoituksena on valjastaa tiimin jäsenten vahvuudet entistäkin parempaan käyttöön. Vahvuuksiin keskittyminen tukee ihmisten hyvinvointia ja organisaation parempia tuloksia. Työpajat perustuvat tutkittuun tietoon ja työkaluihin postiivisessa psykologiassa.

Voimme järjestää yksittäisen työpajan esimerkiksi TYHY- tai tiimipäivän yhteydessä. Voimme myös rakentaa useammasta työpajasta koostuvan vahvuusohjelman. Kaikki työpajat ovat saatavilla etäyhteyden välityksellä. Ota Anniin yhteyttä, niin sovitaan yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu!

Johdatus vahvuuksiin: Tunnista ja valjasta supervoimasi

Jokainen tiimin jäsen oppii tunnistamaan, kehittämään ja hyödyntämään vahvuuksiaan entistä paremmin. Työpajaan kuuluu ennakkotehtävä. Tämä työpaja toimii hyvin sekä itsenäisenä kokonaisuutena että johdatuksena seuraavien työpajojen aiheille.

Kesto: 2 tuntia

Toimii parhaiten: 5-20 henkilön tiimit. Ota yhteyttä Anniin, jos halua sopeuttaa työpajan suuremmalle porukalle!

Työn muotoilu: hyödynnä vahvuudet työssä

Jokainen tiimin jäsen oppii löytämään keinoja muotoilla työtä siten, että omat vahvuudet tulevat paremmin käyttöön. Tämä työpaja toimii hyvin Johdatus vahvuuksiin -työpajan jatko-osana.

Kesto: 2 tuntia

Toimii parhaiten: 5-20 henkilön tiimit. Ota yhteyttä Anniin, jos halua sopeuttaa työpajan suuremmalle porukalle!

Vahvuuksiin perustuva vuorovaikutus: Parempaa vuoro- vaikutusta vahvuuksien kautta

Jokainen tiimin jäsen oppii tunnistamaan vahvuuksia muissa, juhlistamaan vahvuuksia yhdessä, sekä ennaltaehkäisemään ja ratkaisemaan konflikteja vahvuuksien kautta. Tämä työpaja toimii hyvin Johdatus vahvuuksiin -työpajan jatko-osana.

Kesto: 2 tuntia

Toimii parhaiten: 5-20 henkilön tiimit. Ota yhteyttä Anniin, jos halua sopeuttaa työpajan suuremmalle porukalle!

Mitä Osallistujat ovat sanoneet työpajoista:

“Työpaja innosti huomaamaan hyvän sekä itsessä että toisissa ja herätti avointa ja hyviin puoliin keskittyvää keskustelua, mikä saattaa arjessa jäädä harmittavan vähälle. Loistava keino oman ja muiden hyvinvoinnin parantamiseen!”

“Annin aito innostus tuntuu vahvasti läpi työpajan. Työpaja oli ajatuksia herättävä ja siitä sai konkreettisia viemisiä omaan arkeen. Suosittelen lämpimästi!”

“Ajatuksia herättävä työpaja tärkeiden asioiden äärellä. Inspiroiva! Auttoi vahvuuksien tunnistamisessa. Sain paljon uusia ideoita vahvuuksien näkemiseen voimavaroina, joita voi myös kehittää.”

“Todella mielenkiintoinen ja antoisa työpaja! Opin uutta itsestäni ja sain konkreettisia ajatuksia niistä asioista, joita voisin päivittäin työstää. Suosittelen ehdottomasti!”


Valjastetaan yhdessä teidän tiimin vahvuudet käyttöön!


Photos on Unsplash by (from left to right): Denys NevozhaiStephen Walker, and Nathan Dumlao.